Balatonfüred Kongresszusi Központ

Üdvözöljük a Balatonfüred Kongresszusi Központban, ahol a Balaton nyugalma és a város pezsgése egymásba forr. Budapesttől alig másfél órányi autóútra, a Balaton fővárosában, Balatonfüreden, a híres Tagore sétánytól mindössze 5 perc sétára található épületkomplexumunk.

A Balatonfüred Kongresszusi Központ modern, jól felszerelt multifunkcionális termei tökéletes választás bármilyen típusú rendezvény esetén, legyen az kongresszus, konferencia, workshop, tréning, színházi előadás, filmbemutató, koncert, gálavacsora vagy megbeszélés.

A város központjában elhelyezkedő épület könnyen megközelíthető, a mélygarázsban a parkolás egyszerű és zavartalan. Az épület magas színvonalú infrastruktúrájának köszönhetően kényelmes és modern környezetet biztosítunk minden résztvevőnek.

Számunkra fontos, hogy a Balatonfüred Kongresszusi Központ ne csak egy helyszín legyen, hanem egy élmény, ahol minden részletre odafigyelünk, hogy rendezvényeink felejthetetlenné váljanak. Várjuk Önöket szeretettel a tóparti kongresszusi központunkban, ahol a természet és a modern elegancia találkozik, hogy kivételes eseményeket teremtsünk együtt!

Letöltések
Az épületben számos különböző méretű és elrendezésű rendezvényterem található, amelyek mindegyike korszerű technikával, légkondicionálóval ellátottak, így biztosítva a zökkenőmentes prezentációk, előadások, színházi műsorok és egyéb események lebonyolítását.

A teremkapacitás 10 főtől egészen 1.200 főig terjed, így garantálva az ideális helyszínválasztást.

A Balatonfüred Kongresszusi Központ büszkélkedhet egy tágas, 650 fő befogadására alkalmas plenáris teremmel, melyben beépített hang-, fény- és vetítés technika került elhelyezésre. Ezzel a rendszerrel és a terem kiváló akusztikájával biztosított, hogy minden résztvevő a legjobb minőségben hallhassa és láthassa a prezentációkat vagy éppen a kulturális előadásokat.

Emellett az épületben található még két nagyterem is, az Anna-Krisztina és a Balatonfüred. A 154 fős Anna-Krisztina két külön, hangszigetelt teremre osztható, egy 110 és egy 50 fősre. Az emeleten található, természetes fényű, 350 fős Balatonfüred terem akár négy külön, egyenként 75 fős, szekcióteremre szétválasztható.

Mind a 6 szekcióteremben beépített vetítővászon, hang- és vetítéstechnika áll a rendelkezésre.

A Kiállítótér és az Aula pedig kiváló lehetőséget nyújtanak gálavacsorák, állófogadások, networking programok és informális találkozók lebonyolítására. Az elegáns és ugyanakkor modern épületkomplexum olyan inspiráló és hangulatos környezetet teremt, ami emlékezetessé teszi az itt megrendezésre kerülő eseményeket.

Parkolás sem okoz nehézséget, hiszen 284 gépjárművet befogadó mélygarázs kiszolgálja a felmerülő igényeket.

CateringKávézóKözpontunk kávézójának kínálatából soha nem hiányozhat a prémium kávé, helyi borok, pezsgő, szendvicsek, tapasok. A kávézót nemcsak a központ látogatói, vendégei, hanem bárki látogathatja.

RendezvénycateringKongresszusi Központunknak kizárólagos catering partnere van. Amennyiben rendezvényére bármilyen vendéglátási igény felmerülne, kérem keressenek minket és garantált minőségi étel- és ital kínálattal várjuk Önöket.

Szabad időpontok lekérdezése, helyszínbejárás vagy egyéb kérdések esetén

Kaizer-Garai Sarolta
Központvezető
Tel.: +36 30 018 7750
E-mail: director@bfcc.hu

vagy

Énekes Mária
Office Manager
Tel.: +36 30 169 1821
E-mail: officemanager@bfcc.hu


áll rendelkezésre.