Balatonfüred Kongresszusi Központ

Üdvözöljük a Balatonfüred Kongresszusi Központban, ahol a Balaton nyugalma és a város pezsgése egymásba forr. Budapesttől alig másfél órányi autóútra, a Balaton fővárosában, Balatonfüreden, a híres Tagore sétánytól mindössze 5 perc sétára található épületkomplexumunk.

A Balatonfüred Kongresszusi Központ modern, jól felszerelt multifunkcionális termei tökéletes választás bármilyen típusú rendezvény esetén, legyen az kongresszus, konferencia, workshop, tréning, színházi előadás, filmbemutató, koncert, gálavacsora vagy megbeszélés.

A város központjában elhelyezkedő épület könnyen megközelíthető, a mélygarázsban a parkolás egyszerű és zavartalan. Az épület magas színvonalú infrastruktúrájának köszönhetően kényelmes és modern környezetet biztosítunk minden résztvevőnek.

Számunkra fontos, hogy a Balatonfüred Kongresszusi Központ ne csak egy helyszín legyen, hanem egy élmény, ahol minden részletre odafigyelünk, hogy rendezvényeink felejthetetlenné váljanak. Várjuk Önöket szeretettel a tóparti kongresszusi központunkban, ahol a természet és a modern elegancia találkozik, hogy kivételes eseményeket teremtsünk együtt!

Letöltések
Az épületben számos különböző méretű és elrendezésű rendezvényterem található, amelyek mindegyike korszerű technikával, légkondicionálóval ellátottak, így biztosítva a zökkenőmentes prezentációk, előadások, színházi műsorok és egyéb események lebonyolítását.

A teremkapacitás 10 főtől egészen 1.200 főig terjed, így garantálva az ideális helyszínválasztást.

A Balatonfüred Kongresszusi Központ büszkélkedhet egy tágas, 650 fő befogadására alkalmas plenáris teremmel, melyben beépített hang-, fény- és vetítés technika került elhelyezésre. Ezzel a rendszerrel és a terem kiváló akusztikájával biztosított, hogy minden résztvevő a legjobb minőségben hallhassa és láthassa a prezentációkat vagy éppen a kulturális előadásokat.

Emellett az épületben található még két nagyterem is, az Anna-Krisztina és a Balatonfüred. A 154 fős Anna-Krisztina két külön, hangszigetelt teremre osztható, egy 110 és egy 50 fősre. Az emeleten található, természetes fényű, 350 fős Balatonfüred terem akár négy külön, egyenként 75 fős, szekcióteremre szétválasztható.

Mind a 6 szekcióteremben beépített vetítővászon, hang- és vetítéstechnika áll a rendelkezésre.

A Kiállítótér és az Aula pedig kiváló lehetőséget nyújtanak gálavacsorák, állófogadások, networking programok és informális találkozók lebonyolítására. Az elegáns és ugyanakkor modern épületkomplexum olyan inspiráló és hangulatos környezetet teremt, ami emlékezetessé teszi az itt megrendezésre kerülő eseményeket.

CateringKávézóKözpontunk kávézójának kínálatából soha nem hiányozhat a prémium kávé, helyi borok, pezsgő, szendvicsek, tapasok. A kávézót nemcsak a központ látogatói, vendégei, hanem bárki látogathatja.

RendezvénycateringKongresszusi Központunknak kizárólagos catering partnere van. Amennyiben rendezvényére bármilyen vendéglátási igény felmerülne, kérem keressenek minket és garantált minőségi étel- és ital kínálattal várjuk Önöket.

Szabad időpontok lekérdezése, helyszínbejárás vagy egyéb kérdések esetén

Lengyel Lili
Központvezető
E-mail: director@bfcc.hu

Farkas Márta
Event Manager
Tel.: +36 30 011 5630
E-mail: event@bfcc.hu


áll rendelkezésre.

JegyvásárlásÖrömmel tájékoztatjuk Önt, hogy nálunk lehetősége van jegyek vásárlására a megadott nyitvatartási időben.

Látogasson el hozzánk személyesen, és vásárolja meg jegyeit kényelmesen a jegypénztárban. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére és segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő jegyeket.

Nyitvatartási idő:


Hétfőtől - péntekig: 9:00-15:00

Fontos tudnivalók:


  • Kérjük, vegye figyelembe, hogy jegyvásárlásra kizárólag a megadott nyitvatartási időben van lehetőség.
  • Az aktuális előadásainkról és jegyárakról az események oldalunkon talál további információt.
  • Készpénzben és bankkártyával is fizethet a jegypénztárban.

Várjuk szeretettel Önt a jegypénztárban, és reméljük, hogy hamarosan találkozunk!

parkolásNálunk a parkolás sem okoz nehézséget, hiszen a PROBIO Zrt. által üzemeltetett mélygarázs 284 gépjármű befogadására alkalmas.

A 0-24 órás szolgáltatás 500 Ft/óra/gépjármű, illetve 4 200 Ft/nap/gépjármű ellenében vehető igénybe parkolójegy kiváltásával, mely kényelmesen megváltható a mélygarázsban elhelyezett automatáknál.

Mivel a parkoló üzemeltetése hatáskörünkön kívül esik, így kérjük bármilyen jellegű problémájával forduljon a PROBIO Zrt. ügyfélszolgálatához.